Workshop

Heb je onlangs een mooie spiegelreflexcamera of systeemcamera aangeschaft of je hebt er een maar je weet niet waar je moet beginnen, dan is deze workshop de perfecte start.

Het doel van deze individuele workshop is niet meer op de automatische stand van de camera te fotograferen. Door zelf de instellingen van de camera te bepalen, de regels van fotografie te hanteren, maak jij ook de mooiste foto’s.

In een dagdeel laat ik je kennis maken met de instellingen van je camera, leer ik je alle basisregels en geef ik je tips voor het maken van mooie composities in diverse settings. Hierbij hou ik in het theoretische gedeelte rekening met jou tempo. Aansluitend gaan we naar een buitenlocatie om het geleerde in de praktijk toe te passen. Natuurlijk krijg je na afloop een syllabus mee waar alle theoretische informatie welke is besproken duidelijk staat omschreven. Na de workshop ben ik via de mail stand-by voor vragen die nog bij je spelen.

Duur: dagdeel max. 4 uur
Prijs:  € 150,00

Photowalk coaching

Wanneer je na enige tijd de instellingen van je camera eigen hebt gemaakt, is een ‘photowalk’ een mooi vervolg. Hierbij coach ik jou je opgebouwde theoretische vaardigheden verder te ontwikkelen in de praktijk.  Denk hierbij aan een locatie van strand, bos, bollenvelden, een combinatie daarvan of een stad. De locatie wordt in onderling overleg bepaald.

Duur: max. 3 uur
Prijs : € 120,00

Via Get in Touch kun je je aanmelden voor de workshop.