Fotografie opdrachten

Jeanette van Starkenburg Fotografie is beschikbaar voor zakelijke opdrachten, bijvoorbeeld beeldmateriaal ter profilering van uw bedrijf, ten behoeve van uw website,  voor publicaties en/of interviews.  Beeldmateriaal bij artikelen in magazines, reportages,  sfeerverslagen en portretten behoren tevens tot de mogelijkheden. Daarnaast verzorgt zij fotografie voor congressen en/of evenementen.

Kennismakingskorting

Jeanette van Starkenburg Fotografie hanteert voor nieuwe klanten een kennismakingskorting van 25% op het uurtarief. De korting wordt berekend over de eerste factuur.

Heeft u vragen wat mogelijk is,  tarieven of wat Jeanette van Starkenburg Fotografie anderszins voor u of uw bedrijf kan betekenen? Zie Get in Touch voor contactgegevens.

Fotoafdruk autonoom werk

Heeft u interesse in een foto van bestaand werk? Autonoom werk kan alleen als afdruk afgenomen worden, waarbij foto op plexiglas wordt geadviseerd.
De foto’s komen door de glasplaat tot leven. De glasplaat zorgt voor een heldere, zeer strakke uitstraling van de foto. Het licht en glas hebben een bijzonder effect. Houd u van een eigentijdse en luxe uitstraling? Dan is een plexiglas foto een perfecte keuze! Een echte fotoafdruk, kwalitatief hoogwaardig plexiglas en een robuust ophangsysteem.

Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan.  Zie Get in Touch voor contactgegevens.

Ook is via Werk aan de Muur werk op andere materialen te bestellen.
Deze afname vindt geheel via de website “Werk aan de Muur” plaats.