Fotografie opdrachten

Jeanette van Starkenburg Fotografie is beschikbaar voor zakelijke opdrachten; beeldmateriaal ter profilering van uw bedrijf, ten behoeve van uw website,  voor publicaties en/of interviews.  Beeldmateriaal bij artikelen in magazines, reportages,  sfeerverslagen en portretten behoren tevens tot de mogelijkheden. Daarnaast verzorgt zij fotografie voor congressen en/of evenementen.

Iedere opdracht is anders en om die reden wordt vooraf een passende offerte gemaakt. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op om uw opdracht door te spreken. Na de opdracht worden de foto’s beoordeeld op scherpte en uitstraling en eventueel gecorrigeerd op contrast/helderheid, kleurechtheid en juiste compositie/uitsnede. Onbewerkte bestanden worden niet geleverd.
De foto’s zijn van hoge kwaliteit, worden digitaal in hoge resolutie geleverd en zijn daardoor ook geschikt voor drukwerk.
Lage resolutie foto’s zijn niet geschikt voor drukwerk.

Kennismakingskorting

Jeanette van Starkenburg Fotografie hanteert voor nieuwe klanten een kennismakingskorting van 10% op het uurtarief. De korting wordt berekend over de eerste factuur.

Heeft u vragen wat mogelijk is,  tarieven of wat Jeanette van Starkenburg Fotografie anderszins voor u of uw bedrijf kan betekenen? Zie Get in Touch voor contactgegevens.

Fotoafdruk autonoom werk

Heeft u interesse in een foto van bestaand werk? Autonoom werk kan alleen als afdruk afgenomen worden, waarbij foto op plexiglas wordt geadviseerd. De foto wordt bij een professioneel photolab afgedrukt. Foto op plexiglas is als beste getest (platina award door Digifoto Pro!).
Foto’s op plexiglas komen door de glasplaat tot leven. De glasplaat zorgt voor een heldere, zeer strakke uitstraling van de foto. Het licht en glas hebben een bijzonder effect. Houd u van een eigentijdse en luxe uitstraling? Dan is een plexiglas foto een perfecte keuze! Een echte fotoafdruk, kwalitatief hoogwaardig plexiglas en voorzien van een robuust ophangsysteem.
Klaar voor aan de muur!

Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan.  Zie Get in Touch voor contactgegevens.

Ook is via Werk aan de Muur werk op andere materialen te bestellen.
Deze afname vindt geheel via de website “Werk aan de Muur” plaats.